Duplus i media

Her vil diverse atikler som har blitt skrevet om duplus bli lagt ut.

Østlendingen 24. mars 2012

Skal erobre hele verden    
Er man fra Solør så skal en være stolt av det. Nå skal merkevare «solung» erobre hele verden – i alle fall hvis Kjersti Rinde Omsted og Rolf Gunnar Findsrud får det som de ønsker. Sammen utgjør
gründerduoen høykompetansebedriften Duplus as på Flisa og har som mål å utvikle Solør – for mulighetene finnes helt klart der. Det fikk vi høre under frokostmøtet i Solør Næringshage i går. 

For å lese klikk her.Glåmdalen 22.mars 2012

- Stopp handelslekkasjen

- Kaffegata gir gylne muligheter. Om vi stopper handelslekkasjen og bidrar til at andre gjør det bra, får vi vekst. Kjersti Rinde Omsted og Rolf Gunnar Findsrud går nedover Kaffegata forbi tomme forretningslokaler. De ser gode lokaler som gir muligheter for de som vil etablere en bedrift på Flisa. Gjennom bedriftsrådgivning i Duplus AS vil de janteloven til livs, påvirke solunger og hjelpe hverandre å bli gode. 

For å lese klikk her


Østlendingen 21. mars 2012

- Vær mer positive

 – Vi hører støtt og stadig at i Solør skjer det ingenting, eller her finnes det ikke tilbud og muligheter. Den holdningen må vi bort fra skal vi få utvikling og vekst, sier Kjersti Rinde Omsted og Rolf Gunnar Findsrud i høykompetansebedriften Duplus AS på Flisa. – Vi må komme oss ned fra gjerdet – se muligheter, skape noe i stedet for å gå rundt med negative holdninger. Vi ønsker oss et positivt Solør, sier gründerduoen. 

For å lese klikk herØstlendingen 11.januar 2012

Skal gi Puls et løft.

Målet er at antall medlemmer økes med 1.000 i 2012. Før jul ønsket Rolf Gunnar Findsrud i bedriften Duplus å tilby sine tjenester som markedssjef til bedrifter i Solør. Puls Flisa/Kongsvinger takket ja og nå er veien mot et løft i gang. – Jeg ønsker å tilby mine tjenester er fordi jeg mener at alle bedrifter, store som små, fortjener høykompetanseressurser. Riktig markedsføring og markedsstrategi kan være det som gjøren gjennomsnittlig bedrift til den neste suksesshistorien, sier Findsrud. Vi slo til på dette tilbudet fra Rolf Gunnar og Duplus fordi vi ønsker å nå enda bedre ut til bedriftsmarkedet. I dag har vi ikke nok ressurser og kapasitet, sier daglig leder ved Puls Flisa, Trond Sannvoll.
For å lese klikk her

Glåmdalen 4. januar 2012

- Kan bare bli bedre 

Vilje, engasjement og muligheter i stedet for begrensninger. Slik vil distriktet få en vekst, sier Kjersti Rinde Omsted. Som innflytter merker jeg at det trengs fokus på næringsutvikling for å få tilbake dem som har flyttet ut for å ta utdannelse. Jeg har skapt min egen arbeidsplass, men det er det kanskje ikke alle som har muligheten til. Vi må skape et miljø, og jobb er jo helt essensielt for å få folk hit og for å skape vekst, sier Kjersti R. Omsted, gründer og politiker i Grue. 

For å lese klikk her


Østlendingen 07. desember 2011

Tilbyr høykompetanse

Rolf Findsrud vil hjelpe næringslivet i Solør med markedsføring for bedre utvikling.

Grunnen til at jeg ønsker å tilby mine tjenester er fordi jeg mener at alle bedrifter, store som små, fortjener høykompetanseressurser. Riktig markedsføring og markedsstrategi kan være det som gjøren gjennomsnittlig bedrift til den neste suksesshistorien, sier Findsrud.

For å lese klikk her.


Glåmdalen 21. oktober 2011

Kjersti Rinde Omsted og Rolf Findsrud gikk sammen og etablerte Duplus. Bedriftsrådgiverne som jobber mot janteloven. De vil hjelpe næringslivet til bedre lønnsomhet og større selvtillit. Det skal være lov å være flink også i glåmdalsdistriktet. De som lykkes skal fortelle andre hvorfor de gjør det bra. Duplus vil bygge opp under en ny delingskultur innen kunnskap i næringslivet.

Janteloven knuger distriktet, men det må være lov å være flink og at vi skal unne hverandre å gjøre det godt, sier Rolf Findsrud.

For å lese klikk her.